Ko smo mi?


Proizvodnja i prodaja komadnog nameštaja

20 godina uspešnog poslovanja
i hiljade zadovoljnih klijenata


Futrix Group u svojoj grupaciji ima više delatnosti. Proizvodnja i prodaja nameštaja u svojim objektima, kao i online prodaja nameštaja je na našem tržištu preko 20 godina. Da bi sve bilo kompletno, razvijen je i odsek za kompletno opremanje stanova i poslovnih objekata po principu ključ u ruke. Okov za nameštaj je takodje veoma bitna delatnost i već smo postali lideri u toj oblasti.

U toku dugogodišnjeg rada stekli smo veliko iskustvo vezano za izradu komadnog nameštaja kao i za opremanje enterijera.

Da bi Vaš životni prostor bio idealno opremnjen i ispunio sve Vaše želje, mi smo spremni da Vam ponudimo širok spektar naših profesionalnih usluga dizajna, projektovanja i opremanja. Pozovite nas!


Futrix DOO

Potvrda sertifikata od privredne komore Srbije

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija, u čijem je vlasništvu ova internet stranica, ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova sertifikata je kreditni izveštaj I redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface. Podaci o preduzeću navedeni ispod su provereni. Detaljnije informacije zajedno sa listom validiranih internet stranica preduzeća nalaze se na “verifikovanoj stranici”.

Zašto da izaberete nas?

Razlozi zbog kojih treba da izaberete nas je veoma jednostavan: mi pravimo kvalitetan i jedinstven nameštaj za dečije sobe. Svako ima svoje preference i ima individualan pristup izradi nameštaja, međutim, mi ćemo pomenuti neke od najprepoznatljivijih osobina koje naš dečiji nameštaj čine jedinstvenim, sigurnim i trajnim:

Dobri modeli
Većina naših modela dečijih soba je sa ugraviranim trodimenzionalnim slikama i bojama koje Vaše dete izabere. Ovaj element nameštaja pridaje karakter, toplinu i jedinstvenu atmosferu. Ovakav nameštaj veoma razvija maštu i stimuliše dete da izmisli sopstvene igre i razvija kreativnost.

Visok kvalitet
Visok kvalitet dečijeg nameštaja potvrđuju brojni sertifikati i nagrade.

Funkcionalnost i bezbednost nameštaja
Brojna rešenja i ideje za bezbednost i funkcionalnost nameštaja,primenjene su u našim dečijim sobama. Upravo to čini naše proizvode izuzetno pogodnim za upotrebu od strane svakog deteta!

Ekologija
Tokom izrade nameštaja od MDF-a, koristimo ekološke lakove na bazi vode. Laminirane ploče imaju higijensku klasu E1.
Bezbednosna i tehnološka rešenja koja su uvedena u našoj firmi, potvrđuju da veoma vodimo računa o zaštiti životne sredine.
Naš nameštaj donosi radost Vašoj deci - izaberite Futrix Group!
Garancija za sve naše dečije sobe je 5 godina.

Projektovanje i cilj

Futrix Group posvećuje veliku pažnju pri izradi, projektovanju i internet prodaji standardnih modela komadnog nameštaja, koji se mogu prepraviti I prilagoditi vašim potrebama i dimenzijama prostora. U ponudi su kompjuterski i radni stolovi, komode, klub stolovi, predsoblja, cipelarnici, dečije i dnevne sobe, kancelarijski nameštaj, kreveti, klizni plakari i kuhinjski elementi.
Za razliku od mnogih firmi sličnih delatnosti, kod nas nameštaj dobijate već sklopljen, bez dodatne nadoknade za sklapanje, što Vam u mnogome olakšava posao i štedi vreme.
Nas osnovni cilj je kreiranje I proizvodnja nameštaja po pristupačnim cenama, kao i uslužne delatnosti po principu: Sklopite I uštedite!